Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Οι πραγματικές αιτίες της κατάρευσης της Ελληνικής οικονομίας

Τρείς μεγάλες καταστροφικές αποφάσεις προερχόμενες από τη ΕΕ και υλοποιούμενες από τις εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις κατάστρεψαν την Ελλημική Οικονομία αρχής γενομένης απο το 1990 και μέχρι σήμερα.

Οι τρείς αυτές αποφάσεις λειτούργησαν ως τρείς τεράστιες αιμοραγίες χρήματος της Ελληνικής Οικονομίας. 

1. Το άνοιγμα των συνόρων

Το πρώτο μεγάλο Οικονομικό Εγκλημα οπου, όλοι το γνωρίζουμε, διαπραχθείκε στίς αρχές της δεκαετίας του 1990 με το άνοιγμα των συνόρων, ήταν την εποχή που ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ έτρεχε στα σύνορα να υποδεχθεί και να κεράσει χαμομίλη και τσάι τούς (έτσι έλεγε) συμπατριώτες μας (από ποιόν πήρε άραγε εντολή). Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διαστημα να δεχθεί η Χώρα μας περισσότερους από ένα εκατομύριο μετανάστες (αύτές τις μέρες στήν Αγγλία γίνονται προσπάθειες να μη δεχθούν χίλιους μόνο μετανάστες για φαντάσου).

Παράλληλα σ΄ αυτό το κύμα των μεταναστών, τους παρασχέθεικε η δυνατότητα (με εντολές της ΕΕ και αλλαγή της Ελληνικής Νομοθεσίας) να μπορούν ανεξέλεκτα να στέλνουν χρήματα στίς πατρίδες τους χωρίς κανένα έλεγχο και προγραμματισμό από το Ελληνικό Κράτος. Υπολογίστε ένα εκαταμύριο περίπου καταθέτες να στέλνουν πρός τις πατρίδες τους έστω 10 Ευρώ την ημέρα (τύφλα να έχει η λίστα lagrand). Το μέγεθος αυτής της απώλειας χρήματος (αίματος) είναι τεράστιο σε μέγεθος με τραγικά αποτελέσματα και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. 

Ομως , κανείς από τους κατά καιρούς τριακόσιους δεν είπε την αλήθεια στόν Ελληνικό Λαό. Μερικοί μάλιστα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και αντιπολητεύσεις της τελευταίας 25 ετίας βρίσκονται σήμερα στήν κυβέρνηση, συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση και συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο την εκδούλευση του Ελληνικού Λαού. Μήπως οφελούνται για μια ακόμα φορά οι Τράπεζες από την διακίνηση χρήματος;

Παραβίασαν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παραβιάζουν ενα βασικό κανόνα της οικονομικής σταθερότητας μιάς Χώρας (διδάσκεται σε όλα τα Πανεπιστήμια του Κόσμου στό πρώτο έτος) σύμφωνα με τον οποίο και με απλά λόγια λέει οτι "Η ποσότητα χρήματος που εκρέει από μια οικονομία (μιάς Χώρας) πρός άλλες Χώρες, θα πρέπει οπωσδήποτε η ίδια ποσότητα χρήματος να εισρέει σ΄ αυτή ετσι ώστε να υπάρχει οικονομική σταθερότητα.

Θα μπορεί να πει κάποιος οτι ενα κράτος μοιάζει με ένα ανθρώπινο σώμα όπου χρειάζεται πέντε περίπου λίτρα αίματος γιά να μπορεί το σώμα να είναι υγειές και σε περίπτωση κατά την οποία υπάρξει απώλεια αίματος (χρήματος για το κράτος) τότε οπωσδήποτε θα πρέπει να βρεθεί αίμα (χρήμα) να ξαναμπεί στο σώμα για να μπορέσει το σώμα να συνεχίσει να είναι υγειές διαφορετικά θα πάψει να ζεί.

Για παράδειγμα οταν εγω απασχολήσω μετανάστες (πχ από το Πακιστάν) στήν συγκομιδή των ελιών μου για να καλύψω τις οικογενεικές μου ανάγκες σε λάδι πληρώνοντας τους ένα ποσό πχ 400,00 Ευρώ παράγωντας έστω 300 κιλά λάδι και τα χρήματά μου τις επόμενες ημέρες έφθασαν στι Πακιστάν τότε, κατάφερα με αυτόν τον τρόπο νά Ε Ι Σ Α Γ Ω  το λάδι μου από το Πακιστάν, ναι σωστά διαβάσατε να ΕΙΣΑΓΩ το λάδι μου. 

Οπως αντιλαμβάνεται ένας απλά σκεπτόμενος Ελληνας η χώρα μας τα τελευταία 25 χρόνια ΕΙΣΑΓΕΙ τα προίόντα που παράγει αφου το κόστος (χρήμα) παραγωγής (ημερομίσθια μεταναστών) των αγαθών μας καθημερινά εδώ και 25 χρόνια διοχετεύεται πρός άλλα κράτη.

Η Χώρα μας ήταν υποχρεομένη να μήν δεχθεί και κατ΄ επέκταση να μην αλλάξει την ισχύουσα μέχρι τοτε Νομοθεσία η οποία δεν επέτρεπε την ελεύθερη διακίνηση του Ελληνικού χρήματος πρός οποιοδήποτε κράτος και να προστατέψει ετσι την οικονομία της.

Επρεπε να πούμε ναι στη παραμονή του οποιουδήποτε μετανάστη στη Χώρα μας, ναι στη συμμετοχή του στην παραγωγή (συμμετοχή στο Α Ε Π), ναι στη φορολόγησή του, ναι στη προσφορά περίθαλψης αλλά Ο Χ Ι ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ετσι ώστε ο κάθε μετανάστης εάν αποφασίσει νά μείνει στην Ελλάδα να γνωρίζει ότι εδώ θα καταναλώσει τα χρήματα του εισοδήματος του και για τα οποία θα φορολογηθεί όπως κάθε Ελληνας φορολογούμενος.  Αυτός είναι και ένας απλός τρόπος να μην προσελκύει η χώρα μας μετανάστες) τ΄ακούτε εσείς κύριοι (Ευρωπαίοι και Ελληνες) που αποφασίζετε και υποστηρίζετε οτι αγωνίζεστε για το καλο της Ελλάδος (για φαντάσου) που με αυτόν τον τρόπο καταστρέψατε την οικονομία της Χώρας μας. 

Αντιθέτως εδώ και 25 χρόνια νομοθετήσατε την ελεύθερη διακίνηση χρήματος καταστρέφοντας την Χώρα.

Ενας ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ Πτυχιούχος 
Οικονομολόγος 
 

Θα ακολουθήσει η ανάληση της Δεύτερης και της Τρίτης αιμοραγίας της Ελληνικής Οικονομίας τις οποίες δημιούργησαν με τις αποφάσεις τους οι Πολιτικοί μας (για το καλό μας συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να λένε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποια είναι η γνώμη σας;

Σχετικά άρθρα