Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Όχι και στην Coca Cola


ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ

ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ -ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΓΜΗ - 

ΕΜΕΙΣ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ


ΑΚΟΜΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ή ΑΛΛΙΩΣ 3Ε.ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ Η ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ' ΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 • COCA COLA 
 • AMITA 
 • FANTA 
 • SPRITE 
 • Νερό AYRA 
 • NESTEA 
 • FRULITE 
 • ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗS 
 • ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ  ILLY 
 • SODA TUBORG 
 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΤΑ POWERADE 


ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΩΡΑ .....

ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !!!!  

    Tα "οφέλη" της coca-cola
Tα πρώτα 10 λεπτά :   10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας . Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης . Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ , που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας . 20 λεπτά : Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης .. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος ( και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή ) .

40 λεπτά : Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί . Οι κόρες σας διαστέλλονται , η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα . Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία .

45 λεπτά : Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης , ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας . Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη .

60 λεπτά : Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο , το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας , παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό . Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου .

70 λεπτά :  Οι  διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι ( σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε ) . Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο , μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας , καθώς επίσης το νάτριο , τον ηλεκτρολύτη και το νερό .....

80 λεπτά : Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει , αρχίσετε θ ' να έχετε στέρηση ζάχαρης . Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι . Έχετε επίσης τώρα , κυριολεκτικά , κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια .

Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας « ΒΟΗΘΟΥΝ »

Μπορείς να καθαρίσεις μια τουλέτα : Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca -Cola την λεκάνη της τουλέτας . 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα . Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες .

Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σας : Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο , βουτηγμένο στην Coca- Cola .

Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρία του αυτοκίνητου από την διάβρωση : Ρίξτε πάνω ένα κουτάκι Coca -Cola στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση .....

Η σκουριά φεύγει με την πρώτη : Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca -Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα .

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα : Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκε από γράσσο , μαζί με απορρυπαντικό , και τρίψτε το κυκλικά . Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές .

Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας ! Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε ! Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας . Και πληρώνουμε γι ' αυτό !

Σωστά ;

Πληροφοριακά : Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών , π.χ. Οπτάνθρακα & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα ! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου ! στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας , εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει . Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες , τα αιμοφόρα αγγεία , το δέρμα , τους ιστούς και τα διάφορα όργανα , στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά .

Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία ( σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό ) . Έχουν περισσότερη ζάχαρη , υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά . Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα . Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο ?

Το αντίκτυπο ; Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων . Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να τονίσω δημιουργεί στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό .. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται . Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία , αέρια , αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά , τα οποία απορροφούνται από τα έντερα , όπου κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ ' διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα . Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών .

Μερικά παραδείγματα : Πριν μερικούς μήνες , έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi « Ποιος θα πιεί ! την περισσότερη Coke ; " Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση « μελανικής διοξύνης » στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονώσεως . Από τότε , ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου .

Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε ! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας . Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει !                                

Θερμή παράκληση προς όλους :

Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σας έτσι ώστε να αυξήσουμε την ενημέρωση για το ! τι είναι τελικά τα αναψυκτικά !
ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ - ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποια είναι η γνώμη σας;

Σχετικά άρθρα