Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Κίνδυνος να παραδοθεί η Ελλάδα

Π. Καμμένος: ” Έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα

Δεν υπάρχουν κόκκινοι, εγώ είμαι γαλάζιος, εγώ είμαι έλληνας. Όπως υπάρχουν εκατομμύρια έλληνες, αυτό το παραμύθι της κομματικής αντιπαράθεσης θα το παίξουμε όταν θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του ελληνικού έθνους, της γης μας, της πατρίδας, των παιδιών μας. Όταν θα κερδίσουμε να είναι τα παιδιά μας με το χαμόγελο στα χείλια και πάλι τότε θα αρχίσουμε να αντιπαρατιθέμεθα όπως κάναμε και παλιότερα” .


Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά “εξέγερση των πολιτών” πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.

Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία αν υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα”.Συμπλήρωσε ότι “όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση.

Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σε 30 - 35 μέρες από σήμερα κρίνεται το μέλλον της Πατρίδας μας και των Παιδιών μας

Αν υπογραφεί η Δανειακή Σύμβαση Υποθηκεύεται και ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Δημόσια και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία των Ελλήνων.

Δείτε εδώ τι ψήφισαν οι Έλληνες Βουλευτές... να φρίξετε...! Είναι ο Εφαρμοστικός Νόμος που αφορά την Ξεπουλητική εταιρεία όπου εκεί μέσα, ήδη την Δεύτερη μέρα που ανέλαβε ο Παπαδήμος μεταβιβάστηκαν ΟΛΕΣ σχεδόν οι ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (λιμάνια, αεροδρόμια , Δίκτυα, Νερά , Εθνικές ΟΔΟΙ).Με βάση αυτόν τον Νόμο Έγιναν αυτές οι μεταβιβάσεις...! (την 2η μέρα που ανέλαβε ο Παπαδήμος)

http://vimasaronikou.wordpress.com/2011/11/17/%ce%84%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/


(εδώ πιο αναλυτικά http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_16/11/2011_415100

Τα ίδια άτομα -βουλευτές- θα κληθούν να ψηφίσουν για ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...!

Δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ψηφιστεί .

http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/psi-simbasi

Θ' ΑΦΗΣETΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ


Το ΟΧΙ αυτή την φορά και ΑΜΕΣΩΣ πρέπει να το πει ο ελληνικός λαός. Ποιός μπορεί στην Ελλάδα να οργανώσει ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ένα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, (όχι συγκέντρωση στην Πλ. Συντάγματος), με πρόσταγμα το ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ και το ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και το ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ και ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Εάν οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα απέτυχαν και διαλύθηκαν από τον μυστικό κυβερνητικό στρατό των κουκουλοφόρων είναι διότι δε είχαν συγκεκριμένα συνθήματα, Με μούντζες δεν γίνεται δουλειά. ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Υπενθυμίζω το τι έκανε η Γερμανική Τράπεζα ΙΚΒ που το έχω γράψει επανειλημμένως αλλά κανείς δεν το «έπιασε». Το 2008 έστειλε φιρμάνι στους κατόχους ομολόγων ως εξής. «Σας δίνουμε το 12% του κεφαλαίου σας και ξοφλάμε, Αν δεν δέχεστε, σταματάμε την πληρωμή των τόκων μέχρι το 2015 και ΤΟΤΕ θα δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε».

Όταν η Ελλάς είναι προ του αποσπάσματος τι περιμένει και δεν επαναστατεί;; Παράλληλα πρέπει μία κυβέρνηση που θα προκύψει να ζητήσει συνεννόηση με Ρωσία και Κίνα, χώρες για τις οποίες ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ (ενώ, κατά το Στρατφορ, για την Δύση ΔΕΝ έχουμε!) και έχουμε σημαντικά ανταλλάγματα να τους δώσουμε υπό τον όρο βοήθειας.

Αυτό και μόνο θα τρομοκρατήσει και την Μέρκελ και τις Βρυξέλλες αλλά και τις ΗΠΑ οι οποίες θα σπεύσουν να συγκατατεθούν όταν ξέρουν ότι έχουμε όπλα και διάθεση να αντιδράσουμε σαν άντρες και όχι σαν ανθρωπάκια, όπως μέχρι σήμερα..

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;; ;

Θυμηθείτε τον Μακρυγιάννη και την 3η Σεπτεμβρίου του ΚΑΙ με πανώ προς τα ΜΑΤ και Αστυνομία «ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»

(Αυτό δεν επέτυχε ο Μακρυγιάννης;;;;)

THE EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποια είναι η γνώμη σας;

Σχετικά άρθρα