Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Νέος πρωθυπουργός

Φίλοι μου,
Παπαδήμος
Είναι γνωστό πια σε όλους μας ότι η βουλή είναι ένα θέατρο σκιών και η τηλεόραση καθώς και τα περισσότερα ΜΜΕ κάνουν απλή αναμετάδοση. Εμείς έχουμε δύο πράγματα να κάνουμε για να προστατευθούμε.

Το ένα είναι να έχουμε όσο καλύτερη ενημέρωση γίνεται πάνω στα πράγματα και το δεύτερο είναι να συμμετέχουμε στα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το κοινό καλό.Σας παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθο βίντεο:Γιατί μια Λογική φωνή ΔΕΝ ακούγεται στην Ελληνική βουλή του 2011;  Σήμερα ο Π. Καμμένος, αύριο κανένας;


Παπαδήμος και Μόντι, από τν λέσχη TRILLATERAL COMMISSION και οι δύο;

Κατά έναν περίεργο τρόπο ή ενδεχομένως εξ αφορμής μιας σατανικής σύμπτωσης δυο μέλη της λέσχης Trillateral Commission το τελευταίο πενθήμερο διορίστηκαν πρωθυπουργοί. Ο ένας (Μάριο Μόντι) της Ιταλίας και ο άλλος (Λουκάς Παπαδήμος) της Ελλάδας.

Θεωρητικά πρόκειται για μια λέσχη πολιτικού προβληματισμού- όπως την αποκαλούν επισήμως τα μέλη της- και συνεδριάζει δυο φορές τον χρόνο. Τα μέλη και στελέχη της λέσχης είναι πασίδηλο από τις ιδιότητες τους ότι είναι πρόσωπα τα οποία... κατέχουν υψηλές αλλά και κρίσιμου χαρακτήρα θέσεις. Πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές σχετικά με την Trillateral Commission, επισημαίνουν ότι οι αναφορές των μελών της είναι σε ευθεία γραμμή με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο.

Είναι επίσης προφανές ότι η εν λόγω λέσχη δεν έχει πρόθεση να προωθήσει την συλλογική επιβίωση των λαών αλλά πρωτίστως ενδιαφέρεται για την εφαρμογή πολιτικών οι οποίες ανάγονται εν τέλει σε βαρβαρικά μέτρα καταναλωτικής αδηφαγίας, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσουν οι περιβόητες αγορές.

Ιούλιος 1973 και ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ιδρύει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματιών από τρία μέρη του κόσμου - την Βόρειο Αμερική (ΗΠΑ - Καναδάς), την Ευρώπη και την Ιαπωνία η οποία αναλαμβάνει για πρώτη φορά ενεργό δράση στον παγκόσμιο χάρτη των οικονομικών αποφάσεων. Η Τριμερής Επιτροπή είναι γεγονός και αποτελεί το αντίπαλον δέος της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, του δεύτερου πυλώνα των πολιτικοοικονομικών λόμπι.

Σήμερα, απαρτίζεται με περισσότερα από 300 μόνιμα μέλη, εξωθεσμικούς παράγοντες με αναφορές στην αγορά, το τραπεζικό σύστημα και τον σκληρό πυρήνα του καπιταλισμού.

Ανάμεσά τους οι Τζορτζ Μπους και Μπιλ Κλίντον αλλά και ο νέος πρωθυπουργός της γειτονικής Ιταλίας, Μάριο Μόντι, ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Υποεπιτροπής. Στη λίστα των μελών συμμετέχει και ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος. Την έκπληξη ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα ακριβώς κάτω από τον κ. Παπαδήμο αναγράφεται το όνομα του δημοσιογράφου και διευθυντή της εφημερίδας «Η Καθημερινή», Αλέξη Παπαχελά. Στο λόμπι υπάρχουν και τα ονόματα των Παναγή Βουρλούμη, στελέχους επιχειρήσεων, πρώην προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου του ΟΤΕ αλλά και εκείνο του Οδυσσέα Κυριακόπουλο, επιχειρηματία και τέως προέδρου του ΣΕΒ.

Η Τριμερής Επιτροπή διακατέχεται από λιγότερη μυστικοπαθή αντίληψη, συγκριτικά με τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ, από την οποία ουσιαστικά «αποσχίστηκε» επειδή δεν έδινε φωνή στην Ιαπωνία. Οι συναντήσεις της Trillateral Commission γίνονται δύο φορές ετησίως και διαρκούν μόλις τρεις ημέρες. Η τελευταία μάλιστα πραγματοποιήθηκε στη Χάγη από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, ενώ η επόμενη έχει προγραμματιστεί για τις 21 και 22 Απριλίου 2012 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποια είναι η γνώμη σας;

Σχετικά άρθρα