Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Αεροψεκασμοί

Αποκαλύψεις αεροψεκασμών και η Ελλάδα μας

Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται.

 η ουρά του αεροπλάνου ΜΕ και ΧΩΡΙΣ τα χημικά


Το μυστήριο λύθηκε από την πρόσφατη συντριβή αεροπλάνου στην Αμερικανική Ναυτική βάση στη Σάντα Μόνικα που έφερε χημικά για αεροψεκασμούς άγνωστης συνθέσεως που στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζουν. Το εν λόγω αεροπλάνο γλίστρησε εκτός αεροδρομίου και πήρε φωτιά σχηματίζοντας μια λίμνη που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς όπως ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.

Οι αεροψεκασμοί που γίνονται κατά χρονικά διαστήματα στην ατμόσφαιρα της Χώρας μας και όχι μόνο αποβλέπουν όπως μας γνωρίζουν οι Σύμμαχοι μας να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα την ψυχολογία και γενικά την υγεία των αεροψεκασμένων περιοχών. Η συντριβή του αεροπλάνου στην Ναυτική βάση της Σάντα Μόνικα που έφερε τα χημικά δεν μας λύνει το μυστήριο για ποιο λόγο μας δημιουργούν τους αεροψεκασμούς. Η έμπειρη εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον που έκανε εκτεταμένες έρευνες για τους αεροψεκασμούς που ψεκάζουν αυθαίρετα χώρες χωρίς τη συναίνεση των πολιτών παρουσίασε το θέμα σε ειδικό ντοκιμαντέρ αναλυτικά με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα πειράματα ποικίλουν όπως και τα χημικά και τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα.


Η όψη του ουρανού αλλάζει σημαντικά στις μέρες μας εν σχέσει με την δεκαετία του 70. Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και φυτών που προέρχονται από τους αεροψεκασμούς, αυτών των ειδικών αεροπλάνων.
Η 3ΔΑΕ, η εταιρεία που αναλαμβάνει και εκτελεί τους αεροψεκασμούς εκπονεί τέτοια προγράμματα (μετατροπής καιρού) χρησιμοποιώντας την μέθοδο άμεσης διεισδύσεως με ιωδιούχο άργυρο και ξηρό πάγο από αεροσκάφη που στοχεύουν την περιοχή και τον σωστό χρόνο ώστε να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οι αεροψεκασμοί αποτελούν για την Ελλάδα ένα μέσο που φαντάζει ως επιβολή ποινής από τους μεγάλους Συμμάχους μας που μας μεταχειρίζονται ως πολίτες κατωτέρας τάξεως και οι αρμόδιοι της Κυβερνήσεως ας μας απαντήσουν υπεύθυνα σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί που γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και σε υψόμετρο 37 χιλ. ποδών. Αλλοι επιστήμονες μας ειδοποιούν ότι οι αεροψεκασμοί αποτελούν μέρος της Παγκοσμιοποιήσεως και την απαρχήν μειώσεως της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες οι αεροψεκασμοί στην ατμόσφαιρα αποτελούν ανησυχία για τους πολίτες που βλέπουν τα αεροπλάνα αυτά ν’ αφήνουν τα δηλητηριώδη αυτά προγράμματα μετατροπής του καιρού όπως μας γνωρίζει η 3ΔΑΕ που τα πραγματοποιεί.
5 σχόλια:

 1. 21/01/12 ώρα 15:30 στο δρόμο μας από Κόρινθο για Τρίπολη Αρκαδίας παρατηρήσαμε 4 αεροψεκασμούς από δυτικά προς τα ανατολικά. Μόνο εμείς το βλέπουμε; Κανείς δεν αγανακτεί; Τις επόμενες μέρες πάντα βρέχει. Πρόβλημα βροχοπτώσεων δεν είχαμε, τι στο καλό συμβαίνει; Δείτε το άρθρο μας: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html με εκτίμηση Πιστός Μονής Κερνίτσας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σήμερα έχει μία συννεφιά και κουφόβραση. Στα σύννεφα περνούν κρυφά αεροπλάνα και ψεκάζουν. Τα οξείδια αλουμινίου ζεστά, εισέρχονται στα πνευμόνια μας και κανείς δεν ενδιαφέρεται... τι χαζός κόσμος που θα πεθάνει! Δείτε εδώ ντοκουμέντα, αξίζει: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ... ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ... ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Χ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝΟΥΣ Χ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ... ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΧΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΩΡΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ... ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:
  Παρακαλούμε θερμά πάρτε το banner μας και διαδώστε τον ιστοχώρο μας, ώστε να ενημερωθεί και όλος ο κόσμος.
  Οι αεροψεκασμοί έγιναν πιο έντονοι και στο εξωτερικό φωνάζουν για αλουμίνιο στο νερό, στο αίμα!!!
  http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποια είναι η γνώμη σας;

Σχετικά άρθρα