Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Η λύση για την οικονομική κρίση

Θέλετε πραγματικά να βγούμε από την κρίση με πράξεις που έπρεπε να κάνουμε από χτες;

Θέλετε θέσεις εργασίας;


Δημιουργήστε θέσεις εργασίας για εσάς και τους συμπατριώτες σας με τον απλό τρόπο αγοράς και υποστήριξης των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.


Ο 12λογος του Γύφτου τον οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε για να βγούμε από την κρίση και να σωθούμε:
 1. Θέλετε ΤΥΡΙ gouda ; Μην αγοράζετε το άγευστο, αλλά ψωνίστε Λογάδι, Ηπείρου ή Μακεδονικό ΤυρίΝΟΥΝΟΥ goudaκασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης, τα οποία αν τα ψάξετε καλά, θα βρείτε αυτό που θέλετε ίσως και φθηνότερα! Επίσης έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα στο λιώσιμο, στο τοστ στην πίτσα κλπ.
 2. Θέλετε παγωτάκι; Όχι στα Nestle και Algida, αλλά δοκιμάστε τα καταπληκτικά ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ (τα οποία είναι απίστευτα).
 3. Θέλετε Coca Cola, Pepsi Cola κτλ; Γιατί όχι μια Lux, Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (αν και δεν τα συστήνουμε γενικά τα αναψυκτικά, αν είναι να πάρετε για το καλό, πάρτε ελληνικά)
 4. Θέλετε μπυρίτσα και σκέφτεστε ποιες άλλες; Heineken, Amstel κλπ κλπ; Αν δεν έχετε δοκιμάσει την απίστευτη ΦΙΞ, τότε κάνετε μεγάλο λάθος, επίσης έχουμε και την Kraft, Βεργίνα, Μαγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!) όπου είναι όλες αρκετά ποιοτικές και με διεθνή στάνταρ.
 5. Ψάχνετε για μακαρόνια; Όχι στα Barilla, Misco που παράγονται από πολυεθνική και έχουν αρχίσει ήδη να ακριβαίνουν, αγοράστε μόνο μακαρόνια Μέλισσα. Γευστικότατα και ποιοτικότατα, σας το εγγυώμαι  (ειδικά του καρότου, απίθανα).
 6. Θέλετε  προσούτο; Όχι πια! Τα ελληνικά αλλαντικά είναι από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως και με άριστη ποιότητα. Έχετε δοκιμάσει το παραδοσιακό σαλάμι Τριπόλεως; Έχει και όσκαρ ;-)
 7. Ψάχνετε το σκληρό τυρί Δανίας; Γνωρίζετε ότι τα ελληνικά κεφαλοτύρια (Γκλίτσα, Όλυμπος, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ) ότι είναι παγκοσμίως γνωστά λόγω της εξαιρετικής γεύσης, ποιότητας και στοιχείων;
 8. Δώστε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο γάλα εισαγωγής Βερόπουλου, Lidl, Carefour κλπ, και αγοράστε γάλα ελληνικότατο, ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ, Όλυμπος, Αγρόκτημα Βραχιάς, ΕΒΟΛ, ΚΟΡΦΗ, ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΚΡΙ ΚΡΙ, Γάλα Νάξου, κλπ. Το ΜΕΒΓΑΛ είναι και οικονομικότατο επίσης.
 9. Θέλετε ποτάκι; Όχι στο γνωστό Ουίσκυ γιατί είναι και ιδιαίτερα ανθυγιεινό κοινώς τα περισσότερα είναι μπόμπα αλλά δεν σας το λέω. Γνωρίζετε τις ευεργετικές ιδιότητες του τσίπουρου, ούζου, της τσικουδιάς, του κίτρου Νάξου και άλλων; Σε λογικές δόσεις φυσικά. Επίσης δεν συγκρίνουμε με τίποτα τα Ελληνικά κρασιά που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από κανένα άλλο. Σκεφτείτε οι αρχαίοι Έλληνες όταν αγόραζαν ένα κτήμα - χωράφι, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να φυτέψουν ελιές και αμπέλια.
 10. Η σοκολάτα μας κάνει ερωτευμένους και είναι πολλές φορές απαραίτητη. Όχι όμως στη Nestle και τις άλλες, αγοράστε ΜΟΝΟ σοκολάτες - σοκολατάκια ΙΟΝ που είναι και οι καλύτερες (και έως και σήμερα, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, άλλωστε πρέπει να σωθεί η επιχείρηση που επιμένει να είναι ελληνική). Ο Παυλίδης, δυστυχώς, δεν γλύτωσε και πουλήθηκε στους Γάλλους! Δεν χρειάζεται να στηρίζουμε Γαλλικες επιχειρήσεις.
 11. Θέλετε ταξιδάκι; Το ξέρετε ότι η Ελλάδα έχει την μισή ακτογραμμή της Αφρικής; Το ξέρετε ότι η Χαβάη έχει 3πλάσια υγρασία από τις Κυκλάδες; Αν είστε και ελεύθερος επιχειρηματίας, επιλέξτε τον ΕΟΤ ο οποίος συνεργάζεται και με απίστευτα ξενοδοχεία όπου μπορεί να δώσετε και 9€ την ημέρα! Η Ελλάδα είναι το καλύτερο οικόπεδο στον πλανήτη. Όταν θα το πάρουμε χαμπάρι τότε θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.
 12. Τσιγαράκι; Γιατί στα μαυραγορίτικα Marlboro, Camel, Kent, Winston κ.τ.λ.;Ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ είναι ποιοτικότατος, τα ΣΕΚΑΠ HELLAS special, ΞΑΝΘΗ (BF). 


Ποια θα είναι τα αποτελέσματα;

Όταν προτιμάμε και αγοράζουμε τα ξένα προϊόντα των πολυεθνικών:
 1. Οδηγούμε στο λουκέτο όλες τις ελληνικές παραγωγές, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Δεν σε νοιάζει; Νομίζεις ότι αφορά μόνο εσένα; Όχι φίλε μου, αφορά και εμένα και όλους του Έλληνες.
 2. Ανεβάζουμε την ανεργία και την εξάρτηση απο ξένα κεφάλαια, εδώ δηλαδή που φτάσαμε.
 3. Δίνουμε το  70% των χρημάτων μας σε εργοστάσια άλλων χωρών που εκτος του οτι απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς, ενισχύουμε τις οικονομίες των χωρών αυτών.


Αντίθετα, όταν προτιμάμε και αγοράζουμε τα ελληνικά προϊόντα των ελληνικών παραγωγών, ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα:
 1. Διατηρούνται οι θέσεις εργασίας και μειώνεται η ανεργία,
 2. Αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε 1.000 οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά 500.000 ευρώ
 3. Δημιουργείται μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά! Ή πιο απλά, αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα, οι 1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100 - 150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!
 4. Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100.000 - 150.000 συμπατριωτών μας!


ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ :
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 
(μάλιστα απ' ότι λεγεται, δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλο, λόγω κρίσης, αλλά και απορρόφησε και τους υπαλλήλους γνωστής αλυσσίδας σούπερ μάρκετ που αγόρασε) 
Και καλές τιμές έχει, και ποικιλία προϊόντων


Επίσης, στηρίξ' τε ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ
τα μαγαζια της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, μακρυα από ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!!!

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, 
ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, 
ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, 
ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ! 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!

ΣΤΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ! 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!

Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας,
σκεφτείτε ότι
ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη

ή

την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων.

Αγαπητοί Συμπατριώτες μην ακούτε τα εγκάθετα..."παπαγαλάκια", 
τους αγράμματους και τους καλοθελητές !!!

Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα, 
τα οποία θα ξεχωρίζετε - οχι απο το ονομα αλλα και
από τον αριθμό
στο BAR CODE...


TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 520
π.χ. 5 || 201287 || 470868 || 
 που αντιστοιχεί στο αλουμινόχαρτο της Sanitas A.E. 
που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής1 σχόλιο:

 1. Και τι έχετε να πείτε για τις γυναίκες στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ όπου εργάζονται 12 ώρες για 250€ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποια είναι η γνώμη σας;

Σχετικά άρθρα