Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Επιδοτήσεις

Αγαπητοί αναγνώστες,
Όλοι θα γνωρίζετε για τις επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε πόσος κόσμος μια ενίσχυση για την επιχείρησή μας και κάποιοι το βάλανε στο ψυγείο το ζήτημα.

Περιμέναμε αποτελέσματα στις αρχές του Δεκέμβρη 2009 και τώρα, Γενάρης 2010 ακόμα τίποτα δεν γνωρίζουμε.

Για ένα γενικό γραμματέας χάνουμε 26 δις του ΕΣΠΑ!Για ένα γενικό γραμματέας χάνουμε 26 δις του ΕΣΠΑ!

Για τα μάτια ενός... γραμματέα μπήκαν στο «ψυγείο» 26 δισ. του ΕΣΠΑ, καθώς ο γενικός γραμματέας που θα το αναλάβει (όπως και άλλοι 3 του υπουργείου Οικονομίας) δεν έχει ακόμα διορισθεί! Η κυβέρνηση αποδίδει την καθυστέρηση των κονδυλίων στη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, ενώ «πυρά» επέσαν ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», την θέση του γραμματέα για το ΕΣΠΑ διεκδικούν ένας άνδρας και μία γυναίκα -τεχνοκράτες των Βρυξελλών- που επικαλούνται εμπλοκές στη σχέση τους με την Κομισιόν και καθυστερούν να αναλάβουν.
Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι «προσωπικού τύπου» λόγοι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λούκα Κατσέλη επέστρεφε τις προτάσεις γιατί πρόβαλλε τον Γιάννη Δρυμούση ιδανικότερο υποψήφιο. -επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος του τομέα οικονομίας του ΠΑΣΟΚ- ως τον
Κι ενώ 25 γραμματείες παραμένουν ακέφαλες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε καθυστέρηση στην επιλογή γραμματέων, το νέο αλαλούμ με τα βιογραφικά φέρνει «πυρά» και εκ των έσω.
«Πρέπει να επιταχύνουμε τα βήματά μας για να μην χάσουμε το τρένο», είπε όλο νόημα από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, κατά την διάρκεια συζήτησης για το ΕΣΠΑ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος γραμματέας, καθώς και οι υπόλοιποι του υπουργείου της κα. Κατσέλη, θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Μέχρι τότε, τα κονδύλια για να τονωθεί η αγορά... περιμένουν τον γραμματέα τους!

Star.grΑυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποια είναι η γνώμη σας;

Σχετικά άρθρα